SABAH 09:00 / 09:30
3 Kaşık Yulaf
1 Armut Rendesi
Tarçın
Keten Tohumu
Badem Sütü (Şekersiz)
ARA 11:00 / 11:30
Isırgan Çayı
10/12 Adet Tuzsuz Badem
ÖĞLE 13:00 / 13:30
6 Yemek Kaşığı Ispanak Yemeği (1 Kaşık Bulgur İlaveli)
1 Kase Yoğurt
ARA 15:30 / 16:00
1 Katı Yumurta
Dereotu ve Tere
Rezene Çayı
AKŞAM 18:30 / 19:00
6 Adet Izgara Sardalya (Küçük Sardalya 6 Adet / Büyük Sardalya 4 Adet)
Yeşil Salata (Limonlu)
ARA 21:00
1 Kase İncir / Erik Kompostosu
Komposto Tarif :
250 gr. İncir / Erik Kurusu
1 Çorba Kaşığı Isırgan Tohumu
3 Yıldız Anason
Su
*** Günde en az 3,5 LT. su içmeyi unutmuyoruz!!!